Praha.cz

 
Business zprávy
Coolhousing se stává členem slovenského peeringového uzlu SIX
Čtvrtek, 04. září 2014 08:24
Coolhousing se stává členem slovenského peeringového uzlu SIX

Společnost Coolhousing se 2. září 2014 oficiálně stala členem slovenských peeringových uzlů SIX a SitelIX. Od nynějška bude většina spojení se Slovenskem vedena přímo do peeringových uzlů, a nikoli prostřednictvím poskytovatelů zahraniční konektivity, jak tomu bylo doposud. Z pohledu zákazníků bude konektivita do slovenských uzlů postavena na roveň tuzemské konektivitě do NIX.CZ.

Celý článek...
 
CEMI: Nové MBA programy zajímají cizince v ČR i zahraničí
Čtvrtek, 07. srpen 2014 20:50
CEMI: Nové MBA programy zajímají cizince v ČR i zahraničí

Cizinci žijící v ČR či pracovníci zahraničních poboček mají zájem doplnit si MBA vzdělání v České republice. Roste proto využívání programů vyučovaných výlučně v angličtině. Zájem hlásí i vzdělávací institut CEMI, který se rovněž rozhodl cizojazyčné programy otevřít. Navíc jsou online, tudíž dostupné lidem po celém světě.

Celý článek...
 
Cool léto s Coolhousingem
Pondělí, 21. červenec 2014 11:47
logo Coolhousing

Co udělá v parném létě největší radost? To správné osvěžení! Datacentrum Coolhousing proto přináší ke každé objednávce Cool osvěžení ve formě plechovek Staropramenu Cool. Užijte si Cool léto s Coolhousingem. A co pro to musíte udělat? Je to jednodušší než si myslíte...

Celý článek...
 
Coolhousing: Férové a profesionální hostingové služby
Středa, 02. červenec 2014 08:43
logo Coolhousing

Hledáte spolehlivého poskytovatele serverhousingu s férovým přístupem a transparentním účtováním? Vybírejte mezi těmi, kteří svá datová centra provozují ve vlastních prostorách. Nabídnou vám flexibilní přístup k technologiím a samozřejmě nižší ceny.

Celý článek...
 
Konopí hýbe českým businessem
Úterý, 17. červen 2014 12:14
Konopí hýbe českým businessem

V České republice roste zájem o konopné produkty. Kromě pěstitelů a výrobců kosmetiky i potravinových produktů se o něj zajímají provozovatelé lázní a restaurací. Úspěšné jsou franšízové Konopné lékárny. Po celém Česku je jich již dvanáct v provozu. Značka Carun má úspěch doma i ve světě. Na prestižním veletrhu v Londýně získala konopná mast Carun druhé místo v kategorii Nejlepší nový přírodní produkt roku 2014.

Celý článek...
 
Květen je měsíc SuperMicro serverů
Pondělí, 05. květen 2014 07:08
speciální nabídka na pronájem dedikovaných SuperMicro serverů

Praha, 5. května 2014 – Populární model E3-1220V3 zlevňuje a stává se základním modelem nabídky, novinkou je špičkový server se Xeonem E5-2620 a 32 GB ECC Reg. paměti. Speciální květnová akce navíc ještě více zvýhodňuje dvouletou smlouvu. Coolhousing přináší květnové novinky v nabídce dedikovaných serverů SuperMicro.

Celý článek...
 


Strana 17 z 21